Zondag 27 december belooft het weer een mooie uitzending te worden van Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill. Want naast een aantal telefonische interviews komt ook Jan Volleberg naar de studio om er live op de radio zijn oudejaarscolumn voor te dragen. Zorg dus dat je het niet mist, Het 12uurtje is van 12.00 uur tot 14.00 uur te beluisteren bij de Lokale Omroep Mill en via www.het12uurtje.nl.

Ook gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers bellen met Elise Gerrits van de Foekepot in Mill. Zij hebben namelijk een mooi alternatief bedacht voor de kinderoptocht. Dit om het carnavalsgevoel warm te houden.

De landelijke politieke partij 50plus krijgt ook een afdeling in het Land van Cuijk. Ger Konings uit Sint Hubert is een van de initiatiefnemers. Over het hoe en wat gaan Tom en Corné met Ger bellen.

Wilbertoord bestaat 75 jaar. Daarom is er onlangs een kunstwerk geplaatst, zie foto (Cockie Kremers). Hans van Reijmersdal is voorzitter van Vereniging Wilbertoord en hij zal een toelichting geven op dit kunstwerk.

De bijna 86 jarige Wiel Willems uit Mill heeft al 68 jaar zijn rijbewijs. In die tijd heeft hij altijd Citroën gereden. Internationaal is dit uniek. Over hoe, wat en waarom alleen maar Citroën gaat men in Het 12uurtje bellen met Wiel.

Daarnaast is het Elvis-Time, gaat men bellen met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en zijn er altijd weer onverwachtse nieuwtjes te beluisteren in Het 12uurtje. Like de Facebookpagina en zie voor meer informatie ook www.het12uurtje.nl.