Zoals elk jaar doen we een feestelijke afsluiting van het jaar. De gehele maand December staat bij de BSO Boomhut in Langenboom in het teken van de Feestdagen.

Het begint al ruim voordat Sinterklaas in het land is. Er wordt dan druk geknutseld om de groep gezellig aan te kleden. Ook wordt er leuke bijpassende muziek gedraaid en spelletjes die bij het thema horen gedaan. Zo hebben we een pepernotenspel gedaan en een dobbelspel. Voor het dobbelspel hadden alle kinderen een zolder cadeautje meegenomen. Zo kon het zijn dat alle cadeaus naar rechts moesten, of iedereen een plaats opschuiven naar links of een Sinterklaasliedje zingen. De cadeaus werden onderling flink geruild. Ook hebben we leuke cadeautjes gekregen voor op de BSO.

Voor de Kerstviering hebben we leuke recepten bedacht en dit in groepjes uitgevoerd.

Het saamhorigheidsgevoel wordt verdubbeld, iedereen doet mee met het maken van de hapjes, de drankjes en de tafels worden in een gezellige Kerstsfeer gedekt. We hebben een Kerstkrans gemaakt van knakworstjes, rendierkoekjes van Mariakoekjes versiert met chocostift en een smartie als neus, een sneeuwpop, van plastic beker en popcorn het gezichtje en kerststrik mag niet ontbreken en natuurlijk een Kerstboom van kaas, worst, cherrytomaat,en peterselie.

Alle leuke hapjes en het drinken worden op de tafels gezet en ter afsluiting hebben we gesmuld van al die heerlijke hapjes waarbij de kinderen hun vingers wel willen aflikken!

Een gezellige tijd dat is gelukkig gelukt!

Voor meer informatie over Spring kinderopvang kunt u terecht op onze website www.springkinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in de opvang voor uw kind(eren) kunt via de website onder het kopje rondleiding aanvragen deze invullen, zodat er een rondleiding gepland kan worden. Ook kunt u voor informatie bellen met de locatie: 06 - 50 53 99 43.