Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill kan voor de organisatie van eigen activiteiten en de uitvoering van andere werkzaamheden een beroep doen op tal van vrijwilligers. Door de bekende redenen waren er dit jaar veel minder theatershows, films, activiteiten en evenementen dan gebruikelijk. Maar toch werd dit jaar regelmatig een beroep gedaan op vrijwilligers.

Het bestuur van Stichting Myllesweerd wil al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Normaal gesproken doen zij dit via een gezellige avond met hapje en drankje plus een leuke attentie. Helaas lukt een gezellig samenzijn dit keer niet. Maar alle vrijwilligers werden wel thuis verrast met een leuke, lekkere en gezonde attentie. Hiermee wenst het bestuur iedereen fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2021. Zij hopen weer snel activiteiten te mogen organiseren en zo weer samen met beheerders en vrijwilligers te kunnen zorgen voor mooie en gezellige activiteiten.

Myllesweerd kan altijd extra vrijwilligers gebruiken. Hierbij gaat het om o.a. organiseren van activiteiten, theatershows en films boeken, verzorging van licht en geluid bij activiteiten, barbezetting en tal van andere werkzaamheden. Wilt u ook vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Myllesweerd. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..