Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond. U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen.

De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel met koekjes, een tas van de Neije Krant en een Ontdek Mill kalender. De winnaar zal bekend gemaakt worden in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Prijsvraag

Onlangs liet de Wandel Sport Vereniging uit Mill weten dat om de bekende corona-redenen de winterserie niet doorgaat en voorlopig ook niet de gezamenlijke wandelingen op donderdagavonden. Waarschijnlijk is de Millse Mars pas weer de eerst echte grote wandeling. Maar hoe heet deze Millse Wandel Sport Vereniging?
App het antwoord naar: 06 22 888 404 (dit nummer accepteert alleen appjes)
Mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk vrijdag 8 januari binnen zijn. Elke zondag hoort u in Het 12-uurtje bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur wie de winnaar is van de Neije Krant prijsvraag.