Foto: Cockie Kremers

Er is veel verwarring rond openingstijden van winkels. Wie is wel en wie is niet open. Sommige vestigingen van Primera sluiten de deuren, maar Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill blijft open.

“Klanten kunnen bij ons terecht voor alle PostNL handelingen, dus het versturen van pakketten en het ophalen van pakketten. Degene die een postbus hebben, kunnen hun post bij ons ophalen. Ook mogen wij postzegels verkopen. Van de gemeente hebben we toestemming op pasfoto’s te maken,” vertelt Suzanne Thoonen - Schipperheijn.

Als klanten andere artikelen nodig hebben, dan kan men bellen met Primera Schipperheijn op 0485-451362 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. “Wij sturen ze dan een betaalverzoek (heeft de voorkeur), of ze kunnen pinnen bij bezorging of natuurlijk gepast contant betalen. Wij bezorgen gratis in de gemeente Mill en Sint Hubert, in Wanroij en in Beers. Mochten ze in een andere plaats wonen, dan kunnen ze even telefonisch contact opnemen en zoeken we daar een oplossing voor.”

Primera Schipperheijn is op de gebruikelijke tijden open. Maandag van 13:00 tot 18:00, dinsdag t/m donderdag van 08:30 tot 18:00, vrijdag van 08:30 tot 20:00 en zaterdag van 08:30 tot 16:00.