Goede voornemens om duurzamer, zuiniger en/of comfortabeler te gaan leven? Maak het verduurzamen van uw woning gemakkelijker en goedkoper door deze maand nog aan te sluiten bij de collectieve inkoopactie van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert en Winst uit je Woning.

In de drie gemeenten hebben al bijna 500 huishoudens offertes opgevraagd voor o.a. zonnepanelen, isolatie (gevel, vloer of dak), HR-beglazing en het waterzijdig inregelen van de cv-installatie. Ook zijn de eerste definitieve opdrachten al uitgezet. Slim, want duurzame maatregelen aanschaffen is voordeliger met meer mensen! U kunt nog tot 31 januari meedoen met de actie. Ga naar www.winstuitjewoning.nl voor meer informatie en aanmelden.

Wilt of kunt u momenteel geen eigen investering doen? Dan bieden wij u de optie om gebruik te maken van de duurzaamheidslening. Door de voordelige leenvoorwaarden van deze lening komt het geregeld voor dat u met de duurzaamheidsmaatregelen meer bespaart dan u af moet lossen. U kunt tot €15.000 lenen en betaalt afhankelijk van het geleende bedrag de lening af in 10 of 15 jaar. De voorwaarden bekijken en de lening aanvragen doet u op www.gemeente-mill.nl/duurzaamheidslening. Als uw maatregelen in 2021 in aanmerking komen voor rijkssubsidie, dan regelt Winst uit je Woning de subsidieaanvraag voor u.