Het is bij iedereen bekend. Zo veel mogelijk thuiswerken wordt van iedereen verwacht. Het praatje bij de koffieautomaat op het werk onder het genot van een lekker kopje koffie, is vervangen voor een kopje koffie thuis achter je bureau.

Door de toename van het thuiswerken en de tijdelijke sluiting van de horeca kiezen meer mensen ervoor om voor thuis een espressomachine aan te schaffen. Natuurlijk gepersonaliseerd naar smaak en kwaliteit. Sinds het begin van de coronacrisis merken wij bij Nici Koffie en Automaten in Mill dat de interesse in een goede kop koffie thuis is toegenomen. En goed nieuws, want wij leveren niet alleen aan bedrijven onze producten en diensten, maar ook aan particulieren. Wij zien een daling van de koffieconsumptie op de werkvloer. Logisch natuurlijk, maar daardoor krijgen wij wel steeds meer aanvragen voor dat lekkere kopje koffie thuis.

Het is heel gemakkelijk om bij ons een espressomachine aan te schaffen met producten die u lekker vind. Wij hebben een ruime keuze aan de heerlijkste bonen, speciaal voor u gebrand!

Wilt u nou ook thuis genieten van dat heerlijke kopje koffie? Neem dan contact met ons op via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485-453828.
Nici Koffie & Automaten V.O.F.
Wanroyseweg 34a | 5451 HA MILL
0485-453828

Zie ook www.nicikoffie.nl.