Toen je vanochtend wakker werd begon je aan een nieuwe dag met nieuwe kansen. Elke dag is namelijk een nieuw begin, en daar moet je gebruik van maken. De meeste mensen wachten tot een symbolisch moment om hun leven te veranderen. Ze gaan vanaf 1 januari gezonder eten, vanaf maandag elke avond vroeger naar bed of zich vanaf de eerste van de maand houden aan hun takenlijst.

Het gekke is echter dat deze symbolische afspraken met jezelf de kans dat je het nieuwe gedrag gaat uitvoeren juist verkleinen. Wanneer je gemotiveerd bent moet je namelijk zo snel mogelijk beginnen. Als je het gaat uitstellen dan zakt de motivatie weg, en blijf je hangen in je vertrouwde patronen.

Veranderen moet je zo snel mogelijk doen Een dag kan op voorhand voorspelbaar lijken, maar uiteindelijk uitlopen op een van de meest verrassende dagen in je leven. Er kan vandaag van alles gebeuren. Je kunt de carrièrekans van je leven tegenkomen, je grote liefde ontmoeten, een boek ontdekken dat je leven gaat veranderen of leuke nieuwe mensen leren kennen.

Als je gisteren een rustige dag had, kun je vandaag productief zijn. Als je gisteren ongezond at, kun je vandaag gezond eten. Als je gisteren mensen pijn hebt gedaan, kun je ze vandaag je liefde geven. Wie de dag op een positieve manier begroet, plukt daar de rest van de dag nog de vruchten van.

Begin de Morgen Zonder Zorgen. Geniet van je dag, en zie het als een nieuw begin. Deze dag is nog nooit eerder geweest, en zal ook nooit meer terugkomen. Begin vandaag met het leven van je dromen, en wordt deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Daar is leven, daar is het genieten, daar vergeet je de zorgen van gisteren, vandaag en morgen. Zin om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pademie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.