Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In 1956 werd er door de K.A.J. (katholieke arbeidsjeugd) afdeling Mill voor de eerste keer de “MILLSE MARS” georganiseerd. De start en finish was dan ook bij het kajottershuus (nu op goede voet). Enkele jaren later werd de organisatie van de “Millse Mars” overgenomen door Wandel Sport Vereniging Amicitia.

In 1956 wilden deze dames graag deelnemen aan de Millse Mars. Op de foto o.a. An Henst, Riek de Groot, Nel van Eenbergen, Mientje van Tienen, Julia van Tienen, Marietje Konings, Thea Slaats, Ria v.d. Oetelaar, Jo Arts, Pieta van Gemert en Lyda van Tienen.

De foto is gemaakt in de Stationsstraat. Bron foto: An Bens - Henst.

Meer van dit soort foto’s bekijken? Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.