Heeft u goede voornemens om duurzamer, zuiniger en comfortabeler te gaan leven? Maak het verduurzamen van uw woning dan gemakkelijker en goedkoper door deze maand nog aan te sluiten bij de collectieve inkoopactie van Winst uit je Woning. Tientallen huishoudens uit gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert doen definitief mee met de collectieve inkoopactie van Winst uit je Woning.

Op dit moment wordt er voor een waarde van minimaal €65.000,- duurzame maatregelen aangeschaft. Denk aan zonnepanelen, isolatie (gevel, vloer of dak), HR-beglazing en het waterzijdig inregelen van de cv-installatie. Slim, want duurzame maatregelen aanschaffen is voordeliger met meer mensen! U kunt nog tot 31 januari meedoen met de actie. Ga naar www.winstuitjewoning.nl voor meer informatie en meld u snel aan.

Wilt of kunt u momenteel geen eigen investering doen? Dan bieden de gemeenten u de optie om gebruik te maken van de duurzaamheidslening. Door de voordelige leenvoorwaarden van deze lening komt het geregeld voor dat u met de duurzaamheidsmaatregelen meer bespaart dan u af moet lossen. U kunt tot €15.000 lenen en betaalt afhankelijk van het geleende bedrag de lening af in 10 of 15 jaar. De voorwaarden bekijken en de lening aanvragen doet u op de website van uw gemeente. Komen uw maatregelen in 2021 in aanmerking voor rijkssubsidie? Dan regelt Winst uit je Woning de subsidieaanvraag voor u.

College Column vorige week

In de college column van wethouder van den Boogaart van 15 januari 2021 stond per ongeluk vermeld dat de collectieve inkoopactie tot eind maart duurt in plaats van 31 januari. Deze datum geldt echter voor de energiespreekuren van Brabant Woont Slim. Onze excuses voor de eventuele verwarring. U heeft dus nog ruim een week om mee te doen met de collectieve inkoopactie en nog een paar maanden om in te schrijven voor het energiespreekuur op www.brabantwoontslim.nl. Maak er slim gebruik van!