Erica is een begrip in de regio Mill en bestaat al sinds half jaren dertig vorige eeuw. Menigeen heeft er wel eens gegeten en een verjaardagsfeestje gevierd in het restaurant en de bowlingbaan. Dit alles gelegen aan de rotonde tussen Mill en Sint Hubert.

Onder de nieuwe naam Villa Erica wordt het restaurant na de corona heropend. De glorie van het pand wordt in ere hersteld. “We zijn druk met het restylen van het restaurant, je kunt alles volgen op facebook en instagram” zegt Suzan van Tuil, die de operatie begeleid. “We willen van Villa Erica een begrip en lokale hotspot maken door een nieuw concept te lanceren met een eigentijdse uitstraling voor een brede doelgroep om iedereen plezierig, smaakvol en Brabants te laten genieten.”

Ondanks corona heeft het Villa Erica niet stil gezeten en zijn ze gestart met culinaire wandelingen waar drank en spijs gecombineerd en genuttigd worden in de prachtige natuurlijke omgeving van Erica en de Molenheide. Ook is het restaurant open voor Take-Away en traiteur maaltijden.

“Wij willen de nadruk leggen op vers, verantwoord en goed eten. We gebruiken veel producten uit de regio”, legt Chefkok Gerwin Wolvers uit. Villa Erica is de villa van iedereen en waar je niet alleen in de bowling entertainment beleeft, maar het plezier en vermaak staat overal centraal. “De grote tuin wordt ingericht voor evenementen om jong en oud te vermaken. Hoe we de tuin gaan indelen blijft nog even een verrassing,”, zegt Suzan van Tuil.

Neem nu alvast een kijkje op de website van Villa Erica www.VillaErica.nl.