In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 januari is tijdens een storm aan de Kerkstraat in Mill de donkergrijze hoes van mijn tuinstoelen weggewaaid. Misschien is deze bij u in de buurt beland? Mocht u deze hoes hebben gevonden neem dan contact op met 06-12213848.

Gratis oude kranten - Heeft u interesse in oude landelijke kranten vanaf begin jaren 1980 met belangrijke gebeurtenissen zowel op wereld als landelijke niveau? 2 dozen. Gratis afhalen. Tel. 06 11 27 85 91.

Minibieb Brugse Berg Mill - Hoeveel boeken heb jij in huis die je nooit meer zult herlezen? Deel ze met vrienden en familie, maar ook met buren en onbekenden. Er komt vanaf maart een openbare boekenkast op de Brugse Berg 58 in Mill. Daar kun je een boek lenen, ruilen, maar ook gewoon meenemen.

Telefoonboeken gezocht - Graag zou ik (oude) telefoonboeken willen krijgen. Deze gebruik ik bij het etsen - om de overbodige inkt van mijn plaatjes af te vegen. Ervaring heeft geleerd dat dit papier hiervoor ideaal is. Sinds een aantal jaren zijn er geen telefoonboeken meer waardoor ik geen nieuwe “aanwas” krijg. Heeft u nog wat liggen? Aris Engel Hogeweg 1 Langenboom, 0486 475591

Ik doe de OERsterk (www.oersterk.nu) coach opleiding en bied tot mijn diplomering gratis consulten aan. Dit kan preventieve lifestyle adviezen zijn, afvallen, glucose-intolerantie of bij chronische lichamelijke of psychische klachten. Let op: niet in plaats van een arts! Privacy is gegarandeerd. Gabby Knops 06 28 69 22 45.

Bestel lekkere Brabantse zoete aardappelen uit de eigen regio. Na het bestellen staan ze uiterlijk de volgende dag klaar om opgehaald te worden aan de Voortsestraat 25 in Sint Hubert. Zie voor meer informatie www.zoeteaardappel.eu.

Heeft u muntjes, bankbiljetten of postzegels waar u niets meer mee doet? Ik kom ze graag ophalen. Tel. 0622929479.

Te huur opslagruimte: Wij hebben op het bedrijventerrein van Mill ruim 100m2 droge, verwarmde opslagruimte te huur. De ruimte is voorzien van een roldeur, toiletgroep, douche en een loopdeur. Toegang door middel van een eigen sleutel. In overleg is het aantal vierkante meters eventueel uit te breiden. Interesse? Neem contact op met 06-57338237.

Te koop: beste kwaliteit pure alpacawol, in allerlei natuurlijke kleuren. De vacht is van het dek en direct te verwerken. Hogesteenweg 11 Langenboom, 06-33293376.

Iemand feliciteren met een verjaardag, examen, jubileum of geboorte? Iemand verwelkomen in de buurt of iets aankondigen? Bestel dan een spandoek met eigen unieke ontwerp bij Felicitatiedoek.nl in Mill. Zie www.felicitatiedoek.nl.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810