Foto: Cockie Kremers

In deze coronatijd is telefonisch of via mail producten kopen bij Buitengewoon Kado in Mill altijd mogelijk. Ook worden er regelmatig op deze manier cadeaubonnen aangeschaft. Marianne van Hal van Buitengewoon Kado heeft nu een loterij verbonden aan de cadeaubonnen die tot zondag 7 februari 17.00 uur worden verkocht. Het nummer op de Buitengewoon Kado cadeaubon is namelijk tevens een lotnummer.

Op zondagavond 7 februari is vanaf 21.00 uur via de Facebookpagina van Buitengewoon Kado de trekking te volgen. De cadeaubon blijft een cadeaubon, want heeft men geen prijs met deze loterij, dan blijft de cadeaubon uiteraard gewoon geldig.

Presentje

De cadeaubonnen zijn uiteraard ook leuk om cadeau te doen aan familie, vrienden, buren en medewerkers. Mocht men op zondagavond 7 februari geen prijs hebben tijdens de loterij, dan kan men daarna altijd zelf nog wat leuks uit gaan kiezen bij Buitengewoon Kado (zodra de winkels weer open mogen) aan de Hoogstraat in Mill, want zoals aangegeven, de cadeaubon blijft de waarde van 10,- euro houden.

Verkoopadressen

De cadeaubonnen zijn a 10,- euro telefonisch of per mail te bestellen bij Buitengewoon Kado via 0485 45 15 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omdat Marianne in deze coronatijd ook als verpleegkundige actief is, is ze niet altijd telefonisch te bereiken. Daarom zijn de Buitengewoon Kado cadeaubonnen ook verkrijgbaar bij:

  • Bakkerij Verkerk in Langenboom;
  • Servicebalie Albert Heijn Mill;
  • Berends Bloemsierkunst Mill;
  • Marly’s Dierenspeciaalzaak Mill;
  • Café Broers Sint Hubert;
  • Cafetaria Amanshof Wilbertoord;

Verzoek is om op deze adressen de kosten van 10,- euro per cadeaubon contant te voldoen.

Meer weten en straks niets missen van de spannende en ongetwijfeld humoristische loterij? Like de Facebookpagina van Buitengewoon Kado.