Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. Wie wilt u in de gemeente Mill en Sint Hubert deze dag verrassen met een prachtige bos bloemen en waarom? Laat dit dan voor zaterdag 13 februari weten via een mailtje of briefje aan het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Want in samenwerking met Berends Bloemsierkunst uit Mill geeft dit radioprogramma op Valentijnsdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur 2 Valentijnsboeketten weg. Tevens doet Berends er nog een lekkere verrassing bij van Kasteel Tongelaar. Wie deze dag verrast gaat worden hoort u live op de radio!

Stuur de aanvraag inclusief het hoe, wat en waarom voor zaterdag 13 februari naar Het 12uurtje Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet hierbij niet de adresgegevens te vermelden van uw kandidaat plus het telefoonnummer.

Het 12uurtje is een radioprogramma van Tom Raaijmakers en Corné Kremers. Het is elke zondagmiddag te beluisteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Naast leuke muziek, tal van interviews en de winnaar van De Neije Krant prijsvraag, behandelen Tom en Corné ook het actuele nieuws uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. De Neije Krant is redactioneel betrokken bij dit programma. Hierdoor hoort u een toelichting op nieuws uit deze wekelijkse huis aan huiskrant, maar zijn interviews uit Het 12uurtje ook terug te lezen in De Neije Krant en op inmill.nl.

Mis niets van Het 12uurtje. Neem een gratis abonnement op de podcast van Het 12uurtje via o.a. Spotify of Apple podcasts. Ook zijn interviews terug te luisteren via de site van Het 12uurtje en via deze site kunt u ook live wereldwijd mee luisteren.
Like daarnaast ook de Facebookpagina en zie www.het12uurtje.nl.