Door de extra strengere regels in de strijd tegen het coronavirus, moest ook Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill voor de meeste activiteiten de deuren sluiten. Maar enkele zaken kunnen wel doorgaan en daarvoor is Myllesweerd beperkt open.

Daarnaast is Cultureel Centrum Myllesweerd de officieel ingang voor een bezoek aan het gemeentehuis, ook daarvoor is de deur open. Myllesweerd is verder open op:

Op maandagochtend is Myllesweerd van 8.30 tot 9.15 uur geopend voor het bloedprikken voor de trombosedienst van CWZ.

Normaal gesproken kan men elke werkdag in Myllesweerd terecht voor het bloedprikken van Pantein. Maar dit is vanaf 1 februari in verband met corona alleen nog op afspraak. Hiervoor kan men online een afspraak maken via www.maasziekenhuispantein.nl/patient-bloedprikken

Lukt het niet om online een afspraak te maken? Dan kunt u vanaf 1 februari van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur een afspraak maken via telefoonnummer 06-20240544.

Voor de afhaalfunctie van de bibliotheek is Myllesweerd open op maandag, dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.30 uur.

Meer weten over Myllesweerd en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Like de Facebookpagina en zie regelmatig www.myllesweerd.nl.