Ons dagelijks leven is in korte tijd ingrijpend veranderd door het coronavirus. Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Naast slapen en bewegen, draagt gezond eten bij aan een optimale weerstand. Tijdens het webinar ‘Ondersteun je weerstand door gezonde voeding’ geeft de GGD u tips hoe u gezonder kunt eten én het kunt volhouden. Het webinar vindt plaats op donderdagochtend 4 februari.

Voorkom coronakilo's

Thuis zijn en thuis werken door het coronavirus kan uw dagritme flink in de war gooien. Dit kan van grote invloed zijn op uw eetpatroon. Voorkom coronakilo’s en eet gezond. Hiermee zorgt u voor een zo hoog mogelijke weerstand. Uw lichaam heeft dan een betere afweer tegen ziekmakende bacteriën en virussen en u wordt minder snel ziek.

Hoe maakt u verantwoorde keuzes?

Als u werkt heeft u brandstof nodig. Voeding dus. En het liefst gezonde. Hoe zorgt u er nu voor dat u verantwoorde keuzes maakt? Tijdens het webinar ‘Ondersteun je weerstand door gezonde voeding’ legt diëtiste Hanneke Kuijpers op een makkelijke manier uit hoe u dat kunt doen. En vooral hoe u het volhoudt om gezond te eten. Het webinar vindt plaats op donderdag 4 februari van 08.30 uur tot 09.00 uur

Aanmelden

Start uw werkdag goed en ontvang een half uur lang praktische tips, inzichten en handvatten waar u direct mee aan de slag kunt. Deelname aan het webinar is gratis. Ga naar https://ggdhvb.webinargeek.com/corona-en-voeding om u aan te melden.