Het Merletcollege in Mill heeft voor het derde jaar op rij het predicaat 'superschool' gekregen. Elsevier geeft deze titel jaarlijks aan een aantal scholen in Nederland, op basis van gegevens van de Onderwijsinspectie over slagingspercentages en de doorstroom van leerlingen. De school in Mill behoort met de richtingen vmbo-b, vmbo-k en vmbo-gt tot een van de beste scholen van Nederland!

Elsevier doet jaarlijks onderzoek naar de resultaten van alle VO-scholen in Nederland. Elsevier kijkt daarbij naar de volgende zaken: Zit de leerling in leerjaar drie op het niveau van het advies van de basisschool, hoeveel leerlingen blijven er zitten in de onderbouw, hoeveel leerlingen slagen zonder onderbreking en wat zijn de gemiddelde eindcijfers van het examen? Uit deze gegevens blijkt dat het Merletcollege in Mill voor alle leerwegen het predicaat superschool heeft gehaald. Dus deze erkenning geldt voor de basisberoeps-, kaderberoeps- en gemengd/theoretische leerweg.

Het Merletcollege in Mill is een veilige, gezellige en warme omgeving, waar het prettig omgaan is met de andere leerlingen en docenten. “We zijn er opnieuw supertrots op dat we de titel superschool hebben gekregen” aldus Menno van Halem, adjunct directeur Merletcollege Mill. “Net als vorige twee schooljaren is het een mooie erkenning voor het werk wat we op deze school dagelijks met elkaar doen. Natuurlijk ligt er de uitdaging om ook in deze coronatijden de leerlingen zo goed mogelijk te bedienen zodat zij zonder vertraging en met mooie resultaten de overgang naar een vervolgopleiding kunnen maken.”

Een kleinschalige school met korte lijnen, daar staat het Merletcollege Mill om bekend. Met zorg en ondersteuning voor de leerlingen hoog in het vaandel. Voor meer informatie over de school of aanmelden voor schooljaar 2021/2022 ga naar www.merletcollege.nl.