Het Senioren Hobby Centrum (SHC) - Mill is een organisatie die talent niet verloren wil laten gaan. Wij zijn op zoek naar mensen (jong-oud) die de Franse of Spaanse taal kunnen doceren aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben. Conversatie, dus communicatie, is het belangrijkste doel.

We komen graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om 1 of 2 keer per maand zijn - haar kennis met anderen te delen. Dag-of avonddeel en aantal uren in overleg. Start verwacht (gezien pandemie corona) medio september 2021.

Zoals bij de andere taalgroepen van het SHC ( Engels-Duits) is het de bedoeling dat de teamleider en de deelnemers samen overleggen wat men wil, en waar behoefte aan is.

Bent u die vrijwilliger (ook mooie uitdaging voor studenten!) die ons verder kan helpen, laat het even weten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen.

Voor meer informatie: Marian Govers-Jilesen / 06.11072394 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer info SHC, zie www.seniorenhobbycentrum.nl.