Vanwege het COVID-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geöpend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met de Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De ComputerInloop gaat tot nader bericht niet door.

Draadloos printen vanaf smartphone of tablet

Bij een draadloze (Wifi) printer wordt over het algemeen een makkelijke handleiding of procedure meegeleverd om deze te installeren op de computer.
Het is tegenwoordig ook mogelijk snel iets af te drukken vanaf elk willekeurig apparaat. Druk documenten af zonder kabels. Draadloos printen kan vanuit elke kamer in huis. De meeste printers zijn namelijk aan te sturen via wifi. Afdrukken gaat het vlotst wanneer je op de tablet of smartphone gebruik maakt van de apps van de fabrikant.

Zoek in de App-store of Play-store naar jouw merk printer, kijk in het onderdeel “Over deze app” voor meer informatie, en installeer de print-app, waarbij je deze wel moet toestaan gebruik te mogen maken van de locatiediensten van je apparaat. Daarmee kan de app zoeken naar het beschikbare draadloze netwerk. De locatie-gegevens worden niet verzameld.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: hou het gezond.