Foto: Odiza Fotografie

Muziek op Bezoek is afgelopen jaar ontstaan, omdat er meer behoefte is naar verbinding. Zangeres Mindy Broeren-Martosoedjono uit Mill, bezorgt liedjes aan huis, om mensen een hart onder de riem te steken.

Boek Mindy om iemand een bijzonder en persoonlijk cadeau te geven. Zij bezorgt een persoonlijke boodschap, door de verzender geschreven, aan de deur op anderhalve meter.

Onder de huidige omstandigheden is de behoefte om elkaar een hart onder de riem te steken groot. Een bezorging van Muziek op Bezoek doet dit! Ook wordt er een video gemaakt, die de verzender krijgt, zo ben je er toch een beetje bij.

Wat zijn mooie momenten om Muziek op Bezoek cadeau te doen? Denk aan speciale verjaardagen (Abraham, Sarah, 65 jaar, etc), een huwelijksjubileum of gewoon om te laten weten dat je iemand heel erg mist en ze een uniek muzikaal moment gunt!

Maar ook als bedrijf kan je gebruik maken van Muziek op Bezoek! Thuiswerken, ziektevervanging, overwerken, andere taken, andere werkzaamheden. Hollen en stilstaan, alles is anders dan anders. Gun je werknemers deze bijzondere waardering.

Een werkjubileum, naderend pensioen of uitzonderlijke prestatie die eigenlijk niet de aandacht heeft gehad die het wel verdient. Redenen genoeg om je medewerker en collega eens in het zonnetje te zetten.

En wat dacht je van 14 februari, de dag van de liefde? Ook op Valentijnsdag komt Mindy bij je langs met een mooi romantisch bericht en een live liefdes serenade. Dan ga je punten scoren! Maak het nog mooier met een lekker Valentijnspakket gemaakt door Cheffi’s Pastries.

En nog specialer? Bestel een speciaal Muziek op Bezoek Boeket, van Berends Bloemsierkunst.

Bij wie laat jij een verrassing bezorgen?

Informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of check haar op social media: Instagram www.instagram.com/muziekopbezoek of via Facebook www.facebook.com/muziekopbezoeknl