Op 20 februari organiseren we als Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur weer een speciale Telebingo met uitsluitend geldprijzen. Reserveer de kaarten tijdig, want de laatste maanden is het beschikbare aantal bingokaarten snel uitverkocht.

We spelen in februari 6 rondes i.p.v. 5! De eerste 5 rondes is de prijs Eur 100,- en de 6e Eur 350,-. De opbrengst van Telebingo komt ten goede aan de activiteiten van de L.O.M.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 19 februari 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.