Foto: Raymond Roelofs

Aanstaande zondag 14 februari is het niet alleen carnavalszondag, maar ook Valentijnsdag. Iedereen kon tot dit weekend bij het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje kandidaten aanmelden voor een Valentijnboeket. Er kwamen heel wat aanmeldingen binnen. Bij wie Ralf met een prachtige bos bloemen aan de deur staat en waarom, dat hoort u aanstaande zondag vanaf 12.00 uur. Want de overhandiging van 2 Valentijnboeketten zal live op de radio gebeuren.

Maar ook carnaval speelt in Het 12uurtje een belangrijke rol. Tussen alle carnavals- en feestmuziek door bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers met tal van carnavalshoogheden. Sowieso met de jeugdheersers van de Bokken, Klotstekers en Verkuskoppe, maar ook bellen ze met enkele prinsen die dit carnavalsseizoen geen opvolger kregen. Voelen zij zich nog wel een beetje prins en hoe houden zij het carnavalsgevoel vast? U hoort het in Het 12uurtje.

Verder is het Elvis-Time, bellen de programmamakers met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en komen er beslist nog wat onverwachte zaken voorbij. Luister via de Lokale Omroep Mill of wereldwijd via luister live op www.het12uurtje.nl.