Medewerkers van de boerderijwinkel in Mill in de slagerijafdeling die ook wordt verbouwd.

Boerderijwinkel Verdaasdonk en DFM bloemen en planten – gevestigd aan de Markt in Mill – worden samengevoegd. Op 1 maart opent de vernieuwde, grotere winkel onder de naam Boerderijwinkel Verdaasdonk de deuren.

Naast het complete assortiment aan onder andere groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas, noten en versmaaltijden zijn in de boerderijwinkel vanaf dat moment dus ook snijbloemen, kamerplanten en diverse bijbehorende (cadeau)producten zoals vazen verkrijgbaar.

DFM sluit vanaf 15 februari de deuren. “In twee weken tijd verbouwen we beide winkelruimtes, zodat er één grote winkel ontstaat. Ook de slagerijafdeling krijgt dan meer ruimte. De boerderijwinkel blijft tijdens de verbouwing wel gewoon open”, vertelt Peter Verdaasdonk. Een feestelijke opening op 1 maart blijft vanwege de coronacrisis helaas achterwege. “Maar uiteraard is iedereen vanaf die dag van harte welkom in onze vernieuwde winkel.”

Het filiaal in Mill is niet de eerste bloemenwinkel van Boerderijwinkel Verdaasdonk. Ongeveer een jaar geleden openden Peter en Marie-Claire Verdaasdonk met hun nieuwe filiaal in Boxmeer al hun eerste bloemerij. “Daar hebben we hele goede ervaringen mee en het past perfect binnen ons concept”, stelt Peter. “Nu we de kans kregen om in Mill samen te gaan met DFM, hoefden we dan ook niet lang na te denken. Dit is een mooie en logische stap voor ons.” Nu al nieuwsgierig naar het aanbod van de nieuwe bloemerij van Verdaasdonk? Kijk dan op www.bloemenlandvancuijk.nl. Via deze website kunnen ook online bloemen besteld en bezorgd worden.