Zondag 14 februari was het niet alleen carnavalszondag, maar ook Valentijnsdag. Iedereen kon via het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje kandidaten aanmelden voor een Valentijnsboeket. En daarop kwamen heel wat aanmeldingen.

Uiteindelijk zijn er 2 inzendingen getrokken die live in de radio-uitzending door Ralf Berends werden verrast met een prachtige bos bloemen. Maar ook deed Berends Bloemsierkunst er een heerlijk verrassingspakket bij van Kasteel Tongerlaar.

Er ging een Valentijnsboeket naar opa en oma Vloet aan de Schepershof in Mill. Aukje van 4 en Fieke van 5 vroegen dit samen met hun moeder aan. Zij schreven als reden o.a.: “Wat doen opa en oma toch ontzettend veel voor ons. En nu we al maanden niet mogen knuffelen maar toch graag willen zeggen dat we heel veel van opa en oma houden is het natuurlijk hartstikke mooi om dit te kunnen zeggen met bloemen.” Via dit Valentijnsboeket wensen wij ook alle andere opa’s en oma’s sterkte in deze lastige tijd, waarin zij helaas minder contact hebben met kinderen en kleinkinderen.

Veel aanvragen voor een Valentijnsboeket kwamen er ook voor mensen die klaar staan voor anderen. Uit al die inzendingen is de aanvraag van Annie en Jan Verbruggen getrokken. Zij vroegen een Valentijnsboeket aan voor Maria van Boxtel aan de Kraaiweg in Mill. Zij schreven o.a.: “Zij staat voor veel mensen klaar, nooit zal ze nee zeggen als ze gevraagd wordt ergens te helpen. Wij willen Maria hiervoor in het zonnetje zetten met het Valentijnsboeket.”