Weten wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert? Lees dan De Neije Krant, bezoek inmill.nl maar luister ook naar Het 12uurtje bij L.O.M.-radio. Want in dit radioprogramma op zondagmiddagen tussen 12.00 uur en 14.00 uur krijgt u een toelichting op het actuele nieuws en alle ontwikkelingen. Dit alles doen Tom Raaijmakers en Corné Kremers aan de hand van telefonische interviews.

Zorgboerderij de Horst uit Mill biedt sinds 2006 dagbesteding voor mensen met dementie, NAH en psychische problemen. In het voorjaar van 2021 starten zij naast de zorgboerderij een nieuwe dagbesteding voor jonge mensen met dementie. Over het hoe, wat en waarom bellen de programmamakers met Jelle Albers.

De gemeente Mill en Sint Hubert heeft sinds kort een verenigingsondersteuner in de persoon van Thomas Peters Weem. In Het 12uurtje zal in een gesprek met hem duidelijk worden wat hij zoal doet, voor wie en hoe dit in zijn werk gaat.

Motorclub Erica bestaat deze maand precies 50 jaar. Sjef van Sleeuwen is één van de leden die er al vanaf de start bij is. Wat Erica zoal doet en waarom deze vereniging een halve eeuw geleden werd opgericht bellen Tom en Corné met Sjef.

René le Blanc is al vele jaren zanger en entertainer. Maar nadat hij te zien was in het SBS6 programma Ik geloof in mij nam zijn carrière een enorme vlucht. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met hem om over zijn muziek en toekomstplannen te praten.

Er is een plan om op de Kuilen tussen Langenboom en Mill een groot vakantiepark te starten. Diverse buurtbewoners zijn daar niet blij mee en zijn een petitie begonnen. Een van deze initiatiefnemers is Marlin van Hal. Zij geeft zondag een toelichting op de zorgen die de omwonenden hebben rond de komst van dit vakantiepark.

Verder is het weer Elvis-Time en zal de winnaar van De Neije Krant prijsvraag live in de uitzending worden gebeld. Meer weten? Like dan de Facebookpagina, neem een gratis abonnement op hun podcast en zie www.het12uurtje.nl.