Na de zomer naar de middelbare school? De inschrijving voor de brugklas bij het Udens College is gestart. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een brugklas van het vmbo, havo/vwo of van Waldorf Uden.

Bij de sector vmbo aan het Kleinveld kan de leerling kiezen voor de dakpanklassen: basis/kader, kader/theoretisch en theoretisch/havo. Op de sector havo/vwo aan de President Kennedylaan zijn er brugklassen havo/vwo, vwo projecten en gymnasium.

Ook kunnen leerlingen zich inschrijven voor de nieuwe tak: Waldorf Uden, vrijeschool voor vmbo-t, havo en vwo. Waldorf Uden is ook gevestigd in het schoolgebouw aan de Kennedylaan.

Dit jaar kunnen leerlingen zich op twee manieren inschrijven. Tijdens een individuele afspraak (vanaf 23 februari) of tijdens de inschrijfweek van 8 tot en met 11 maart.

Meer informatie over het inschrijven voor de brugklas staat op www.udenscollege.nl/groep8.

VIP tour in de school mogelijk

Nog even rondkijken in de school? Op 22 februari is de VIP tour gestart. Een speciale rondleiding voor leerling en ouder door de school. Bij het havo/vwo en vmbo zijn er dagelijks meerdere rondleidingen tot en met 5 maart. Bij Waldorf Uden zijn er rondleidingen op woensdag 3 maart. Er zijn nog enkele plekken. Meer informatie staat op www.udenscollege.nl/groep8.