Lokale verenigingen, instellingen en organisaties die in aanmerking willen komen voor een structurele subsidie in 2022, kunnen vanaf aanstaande maandag 1 maart weer een online aanvraag indienen. Aanvragen kan tot 1 mei 2021.

Er bestaan twee vormen van structurele subsidie: basissubsidie en contractsubsidie.
Basissubsidie wordt jaarlijks verstrekt om een vereniging te ondersteunen in haar kernactiviteiten. Contractsubsidie wordt verstrekt aan instellingen en organisaties die voor de gemeente relevante diensten of producten kunnen leveren. De gemeente formuleert wat er moet gebeuren; de instelling of organisatie bepaalt zelf hoe het moet gebeuren. Wilt u in aanmerking komen voor structurele subsidie? Dien dan tussen 1 maart en 1 mei 2021 een aanvraag in op www.gemeente-mill.nl/subsidie.

Incidentele subsidie

Het is voor een vereniging ook mogelijk om incidentele subsidie aan te vragen. Dit is een subsidie voor nieuwe activiteiten en/of eenmalige, kortdurende activiteiten met een vernieuwend karakter. Uitgangspunt is dat er een relatie is met de gemeentelijke doelstellingen. Incidentele subsidie aanvragen kan het hele jaar door, tot acht weken voor aanvang van de activiteit, op www.gemeente-mill.nl/subsidie.

Subsidiestelsel Land van Cuijk

Per 1 januari 2022 gaat het subsidiestelsel van de nieuwe gemeente Land van Cuijk van kracht. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen wat dit betekent voor uw subsidieaanvraag.

Meer weten

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Mill en Sint Hubert. Bel 0485-460300 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..