Elke zondagmiddag is er in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje veel variatie qua interviews en informatie. Zo ook deze zondag 7 maart tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Naast interviews is er ook muziek, bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het Elvis-Time. Ook kunnen snelle bellers deelnemen aan het nieuwe spelletje Pim Pam Pret.

Soms is het best lastig voor ondernemers om geschikte medewerkers te vinden en leerlingen zoeken vaak tevergeefs naar goeie stageplekken. Sandra Reuvers is van Land van Cuijk en Maasduinen on stage en brengt deze 2 zoekende partijen bij elkaar. Hoe dit werkt in de praktijk, dat hoort u in Het 12uurtje.

Joey Konings is voetballer bij de Graafschap. Eerder speelde hij ook bij PSV en Heracles. Omdat zijn vader in Mill woont is Joey ook regelmatig in Mill te vinden. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met hem om over zijn carrière te praten.

Sinds deze week zijn kapsalons, schoonheidssalons en diverse andere contactberoepen weer aan de slag. In Het 12uurtje is een interview met Danielle Driessen van Hairstylz in Mill te horen. Hoe was het om na al die weken weer open te zijn en hoe reageerde de klanten? Dat hoort u zondag.

Elke werkdag presenteert Koen Wijn bij Omroep Brabant het ochtendprogramma Wakker. Koen is geboren en getogen in Cuijk. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met Koen om te horen hoe hij radiomaker is geworden en hoe het is om elke werkdag zo vroeg uit de veren te zijn en vrolijk een radioprogramma te presenteren.

Geert Verstegen uit Sint Hubert is ongetwijfeld een van de bekendste leden van de milieuvereniging Land van Cuijk. In De Neije Krant van dit weekend staat een ingezonden brief van hem over de plannen voor een vakantiepark op de Kuilen. In Het 12uurtje geeft hij hierop nog een mondelinge toelichting.

Beluister eerdere interviews uit Het 12uurtje via hun podcast bij o.a. Spotify en Apple podcast. Ook zijn ze terug te beluisteren op www.het12uurtje.nl. Tevens is op die site een link te vinden om live wereldwijd mee te luisteren.