Onmacht wordt macht voor team Carin; dat stond er een jaargeleden boven het bericht over de Gooische vrouwen Bingo. Nu op één dag na een bizar jaar verder staat het er weer. Marloes van Berlicum, Heleen, Willy en Jolande van de Wiel hebben met hun familie eind 2019 besloten hun onmacht wegens de ongeneeslijke ziekte van hun lieve schoonzus en tante Carin om te zetten in macht. Ze willen met BIG Challenge, farmers against cancer, de Alp d’Huez bedwingen en geld inzamelen om meer onderzoek naar de klote ziekte kanker mogelijk te maken!

Dat dit nodig is hebben ze in juli jl. aan de lijve ondervonden. Carin heeft op de veel te jonge leeftijd van 57 jaar haar strijd op moeten geven. De onmacht motiveert het team. In dit moeilijke jaar vol beperkingen is de bingo nu online georganiseerd op zaterdag 20 maart. Terwijl u lekker geniet van de snackbag die met de bingokaarten vooraf wordt thuisbezorgd, staat om klokslag 19.45 uur het regionale duo Koen en Marion uit Wilbertoord garant voor een hilarische avond.

Er zijn natuurlijk prachtige prijzen te winnen voor de dame van nu. Beauty bonnen, geweldige huidverzorgingsproducten, een sapcentrifuge, lessen van een personal coach, smulpakketten en ga zo maar door. Veelal zijn deze prijzen gesponsord door lokale ondernemers.

Heb jij nu ook zin in een avond lady’s only lol? Zorg dan dat je kaartjes bemachtigt. Kosten voor set kaarten (16 rondes) en een snackbag is €20.00. Wil je meer kans maken dan zijn er extra kaarten te verkrijgen voor €10.00 per set(zonder snackbag). Meld je dan voor maandag 15 maart aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want vol is vol!

Team Carin bedankt hun sponsoren en vindt het geweldig om lol en een goed doel te combineren en te organiseren. BIG Challenge heeft, ondanks corona, al 1.004.772 euro opgehaald. Kanker stopt niet door corona en geld voor onderzoek blijf hard nodig.