Weten wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert? Lees dan De Neije Krant, bezoek inmill.nl maar luister ook naar Het 12uurtje bij L.O.M.-radio. Want in dit radioprogramma op zondagmiddagen tussen 12.00 uur en 14.00 uur krijgt u een toelichting op het actuele nieuws en alle ontwikkelingen. Dit alles doen Tom Raaijmakers en Corné Kremers aan de hand van telefonische interviews.

In deze coronatijd stellen veel mensen een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis zelf uit. Dat merkt ook Paul Kruijsen, hij is algemeen directeur van Kliniek ViaSana aan de Hoogveldseweg in Mill. Doordat nu zaken worden uitgesteld is de kans groot dat het deze zomer extra druk gaat worden met operaties. Waarom nu uitstellen niet handig en ook niet nodig is zal Paul komende zondag toelichten.

Jolande v.d. Wiel uit Wilbertoord organiseert samen met anderen op zaterdagavond 20 maart een Gooise Vrouwen Bingo voor het goede doel. Hoe, wat en waarom, daarover bellen Tom en Corné in Het 12uurtje met Jolande.

Paschal Noor is regelmatig in de lucht te zien met de Land van Cuijk ballon. Maar onlangs is er het woordje “Visit” aan toegevoegd. Waarom dit is gedaan en wanneer passagiers weer ballonvaarten kunnen maken wordt zondag aan Paschal gevraagd.

René le Blanc is al vele jaren zanger en entertainer. Maar nadat hij te zien was in het SBS6 programma Ik geloof in mij nam zijn carrière een enorme vlucht. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met hem om over zijn muziek en toekomstplannen te praten. Deze week is overigens een nieuwe serie gestart van Ik geloof in mij waarin René de hoofdrol speelt.

Sinds enkele weken spelen Tom en Corné in Het 12uurtje met de luisteraars Pim Pam Pret. Na het draaien van een letter kunnen luisteraars bellen om een artiest, groep of titel van een nummer met de betreffende letter door te geven. Gezien de vele positieve reacties hierop, krijgt het onderdeel meer ruimte in hun radioprogramma. Doet u zondag ook mee?

Verder is het weer Elvis-Time en zal de winnaar van De Neije Krant prijsvraag live in de uitzending worden gebeld. Meer weten? Like dan de Facebookpagina, neem een gratis abonnement op hun podcast en zie www.het12uurtje.nl.