Als redactie van De Neije Krant - inmill.nl schrijven we heel wat berichten. Ook publiceren we nieuws- en persberichten die we van bedrijven, clubs, organisaties en verenigingen ontvangen. Dat alles om alle lezers te informeren over wat er zoal speelt en leeft. Maar we denken dat er ook nog heel wat vragen leven onder inwoners in de gemeente Mill en Sint Hubert. Vandaar onze vraag aan u, waar zou u meer over willen weten? Laat het ons weten!

U wilt meer weten over bepaalde (lokale) ontwikkelingen, projecten, organisaties, bedrijven, diensten en producten? U bent benieuwd naar nieuwe bestemmingen van bepaalde panden? U hoorde iets en vraagt zich af of dat inderdaad zo is? Of u wilt weten hoe bepaalde zaken precies in zijn werk gaan? Kortom, u hebt vragen als Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer en of Hoe, laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

Wellicht zijn uw vragen leuk om er een artikel in De Neije Krant en op inmill.nl van te maken, maar ook via het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje kunnen we er aandacht aan besteden. De Neije Krant is redactioneel betrokken bij dit wekelijkse radioprogramma op zondagen tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Stuur uw vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan op onderzoek uit!