Hallo, ik ben Sanne Gerrits, 21 jaar oud en snel opzoek naar een woonruimte! Ik woon momenteel anti kraak in Sint Hubert, maar moet er vóór 31 mei uit. Ik ben opzoek naar een woonruimte/appartementje/chalet/stacaravan, maakt niks uit, in de omgeving van Mill. Mag in Mill zijn of net er buiten, allemaal goed! Mijn max aan huur is tussen de 600 en 700 euro. Als u iets weet kun je bellen naar 06-14048101 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iemand feliciteren met een verjaardag, examen, jubileum of geboorte? Iemand verwelkomen in de buurt of iets aankondigen? Bestel dan een spandoek met eigen unieke ontwerp bij Felicitatiedoek.nl in Mill. Zie www.felicitatiedoek.nl.

Voor onze openbare bibliotheek in Wilbertoord vragen wij grootletter lees boeken. Hebt u deze in huis en wilt u ze kwijt? Neem dan contact op met Helma Kuppen 0651759619of Tiny v Lith 0612943574.

Aangeboden: kachelhout. Tel. 0485 45 37 33. Bellen na 18.00 uur.

Ik doe de OERsterk www.oersterk.nu coach opleiding en bied tot mijn diplomering gratis consulten aan. Dit kan preventieve lifestyle adviezen zijn, afvallen, glucose-intolerantie of bij chronische lichamelijke of psychische klachten. Let op: niet in plaats van een arts! Privacy is gegarandeerd. Gabby Knops 06 28 69 22 45.

Bestel lekkere Brabantse zoete aardappelen uit de eigen regio. Na het bestellen staan ze uiterlijk de volgende dag klaar om opgehaald te worden aan de Voortsestraat 25 in Sint Hubert. Zie voor meer informatie www.zoeteaardappel.eu.

Heeft u muntjes, bankbiljetten of postzegels waar u niets meer mee doet? Ik kom ze graag ophalen. Tel. 0622929479.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl en op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert en aan de L.O.M. uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..