Waarom werken bij Van Gemert zo bijzonder is? Vraag het eens iemand die bij ons werkt! Dat is al sinds jaar en dag onze slogan als het om de zoektocht naar nieuwe medewerkers gaat. En het is ook gewoon zo: want wie kan er nou beter vertellen hoe het is om ergens te werken dan een medewerker zelf? Hieronder een greep uit de verhalenreeks ‘De week van...’ allemaal te lezen op onze website.

Zo vertelde Koen Peeters uit Mill onlangs over zijn werk als leidinggevend werktuigbouwkundig monteur bij Van Gemert Installatiegroep. “De gezelligheid met de collega’s onderling is echt geweldig. Alle werkdagen zijn heel divers, vooral omdat ik op verschillende soorten projecten zit.” Met een grote knipoog: “De regelmaat zit ‘m vooral in de pauzes.”

En elektricien Sil Manders, eveneens uit Mill, is ook heel tevreden. “Als leerling mocht ik al heel veel zelf doen, natuurlijk onder begeleiding van een ervaren collega. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan en vermaak ik me uitstekend bij Van Gemert. Leuke projecten, super gezellige collega’s, een open sfeer waar je jezelf kunt zijn. Ik hou van lol te maken tijdens het werk, elke dag lekker lachen!”

Is het altijd feest bij Van Gemert? Nee, natuurlijk niet. Soms loopt het niet zoals het moet, zit de planning net niet lekker in elkaar, vergeet er iemand wel eens wat of zit het even gewoon tegen. Er werken namelijk echte mensen bij ons, van vlees en bloed. Medewerkers, die hard hun best doen, elke dag weer om mooie installaties te maken en te onderhouden met maar één doel: een tevreden opdrachtgever.

Heb jij een installatietechnische of elektrotechnische opleiding? Heb je een beetje ervaring of juist heel veel ervaring? Wij hebben diverse vacatures open staan voor elektro-, installatie,- en servicemonteurs. We zoeken monteurs met passie voor utiliteit of woningbouw. Ook koeltechnische kanjers zijn welkom! Bel of app met onze HR manager Jack Brienen op 06-53703216.