Komende zondag 28 maart is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur weer veel variatie te horen in Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill. Tom Raaijmakers is er dit weekend niet bij, zijn taken worden overgenomen door Thijs van den Heuvel. Maar verder blijft alles zoals u gewend bent, interessante interviews, leuke muziek en tal van (lokale) nieuwtjes.

In Het 12uurtje wordt gebeld met Henk Cuppen, hij is voorzitter van de Wis in Langenboom. Nu het enige horecabedrijf in Langenboom gesloopt gaat worden wil de Wis wel als tijdelijke kroeg fungeren, zodra de horeca weer open mag. Hoe dit er in de praktijk uit zal zien hoort u in Het 12uurtje als Thijs en Corné met Henk gaan bellen.

Wim Verbruggen is secretaris van de ZorgSchakel in Sint Hubert. Een zeer actieve organisatie die ondanks corona veel zaken weet te organiseren voor ouderen. Van presentjes tot gedichtjes en van muziek op straat tot een ontmoetingstuin.

Vorige week las u op de voorpagina van De Neije Krant (editie 19 maart) een artikel van en met de 16 jarige Janne Reijnen uit Mill. Zij heeft een huidaandoening en daar wil zij meer aandacht voor. Daarom bellen Thijs en Corné met Janne om over eczeem in het algemeen en haar huidaandoening in het bijzonder te praten.

In het Aldendrielpark in Mill komt rond deze tijd een nieuw ooievaarsnest. Het vorige was versleten en wordt op initiatief van Cees Berends vervangen. Maar ook wil Cees een Stichting Aldendrielpark oprichten die verantwoordelijk zou moeten zijn voor het onderhoud van dit park en de activiteiten die er plaats zouden kunnen vinden. In Het 12uurtje hoort u er meer over.

Daarnaast spelen de programmamakers Pim Pam Pet met de luisteraars, bellen ze met de winnaar van de prijsvraag en bellen ze met Tom Raaijmakers voor de vaste rubriek Elvis-Time.

Meer weten en op de hoogte blijven van alles in en rond Het 12uurtje? Like de Facebookpagina, abonneer je gratis op de podcast van Het 12uurtje en zie www.het12uurtje.nl.