Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze keer een bericht met foto van de pastoorswisseling uit 1963.
In ruim 15 jaar dat kapelaan Brans in de St.Anthoniusparochie gewerkt heeft, heeft hij zich doen kennen als een zonnig blijhartig mens die velen geluk en vreugde gebracht heeft.
De laatste jaren heeft kapelaan Brans een hobby, namelijk die van de fotografie en het vervaardigen van zgn. klankbeelden. Typerend is daarbij dat hij deze hobby dienstbaar gemaakt heeft aan de godsdienstige en culturele verheffing van de parochianen. Hij maakte klankbeelden over Lourdes, over het H.land en het midden oosten.
Mogen tallozen hun dankbaarheid tonen door een extra gebed om zegen over het pastorale werk, dat pastoor Brans weldra te Mill zal mogen gaan verrichten.

Meer van dit soort foto’s bekijken? Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.