Marco Gommers bij de ingang van het nieuwe hoofdvestiging met showroom aan de Weldaad in Cuijk.

OptiCool, de specialist in deze regio voor de installatie van aircosystemen, is een F-gassen gecertificeerd bedrijf. "Bij ons draait het om het professioneel leveren en monteren van aircosystemen”, zegt Marco Gommers.

OptiCool heeft inmiddels vestigingen in Malden en Veenendaal en vanaf 1 januari ook in Cuijk. Het bedrijf in koudetechniek werkt sinds kort vanuit een nieuwe hoofdvestiging aan de Weldaad 5 in Cuijk, maar heeft ook nevenvestigingen in Malden en Veenendaal.

Vanaf 1 mei

Vanaf 1 mei aanstaande zal ook de nieuwe showroom, die ruim zal worden opgezet, klaar zijn. Geïnteresseerden en belangstellenden voor een nieuwe airco kunnen hier alle informatie krijgen over installaties in de koudetechniek van de bekende merken Daikin, Mitsubishi en LG.

Erg betrouwbaar

"Kwalitatief betrouwbare merken en systemen waar wij een langdurige garantie op geven van 5 jaar. U bent welkom om dit te ervaren en staat versteld wat deze airco's allemaal kunnen en welke "design" modellen wij kunnen leveren", aldus Marco.

"Onze nieuwe locatie in Cuijk ligt in het middelpunt van ons werkgebied, van Nijmegen en Malden tot richting Boxmeer en Venray."

Gecertificeerde installateur van aircosystemen

Interesse in een airco bij een officieel erkende installateur? Neem een kijkje op de website, in de nieuwe showroom of bel naar (024) 202 2460.

Loop jij er warm voor? Cool in de zomer, lekker aangenaam in de winter in jouw huis?

www.opti-cool.nl