Het viel enkele bezorgers van onze Neije Krant op dat bij het renoveren van woningen door Mooiland er een nee/nee sticker op de brievenbus wordt geplakt.

Dit doet Mooiland om te voorkomen dat er kranten en reclamefolders in de bus worden gegooid terwijl er niemand woont. Maar men vergeet helaas vaak deze nee/nee stickers weer weg te halen, waardoor nieuwe bewoners het lokale nieuws missen. Dat is jammer, omdat men daardoor niet weet wat er leeft en speelt in de eigen woonomgeving en het inburgeren dan ook wat lastiger is.

Als Neije Krant hebben we de woon-coördinator van Mooiland hierop gewezen. Zij heeft aangegeven hier beter op te letten en de nieuwe bewoners te attenderen op de gratis huis aan huiskranten.

Woont u ook in de gemeente Mill en Sint Hubert maar ontvangt u De Neije Krant niet? Check dan even uw brievenbus. Want mogelijk hebt u ook een nee/nee sticker op uw bus. Daarmee mist u dan dus onze Neije Krant met elke week het lokale actuele nieuws.

Ook is er een speciale GRATIS brievenbussticker van De Neije krant beschikbaar. Wilt u deze? Stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..