Vereniging De ZorgSchakel Sint Hubert heeft aan de kinderen van de basisschool gevraagd of ze cup cake en/of koekjes willen bakken voor senioren in Sint Hubert. En dat was niet tegen dovemans oren gezegd.

Kinderen bakken volop cup cake en/of koekjes

De kinderen hebben vol enthousiasme 296 cake en koekjes gebakken. De kinderen konden deze lekkernij inleveren bij de ZorgSchakel. Op het inleverpunt werden de kinderen getrakteerd op een heerlijk snoepje als bedankje voor hun inzet. Het

Inwoners Sint Hubert blij verrast met cup cake en/of koekjes

Vrijwilligers van de ZorgSchakel hebben de cup cake en koekjes verpakt in een mooi doosje met een kaart. Op zaterdag 20 maart hebben vrijwilligers de cup cake en koekjes bezorgt bij ruim 80 inwoners van Sint Hubert.

De mensen waren blij verrast met deze lekkernijen. Het is in de coronatijd fijn om extra aandacht aan elkaar te schenken. En een hart onder de riem te steken.

Prettige samenwerking tussen jong en oud

De ZorgSchakel en basisschool De Schare zijn erg blij met deze prettige samenwerking. We gaan in de toekomst zeker nog meer activiteiten samen oppakken, waarin jong en oud elkaar kunnen ontmoeten.