Op vrijdag 12 maart heeft Haku Witgoed de was-droog set van Bosch ter waarde van € 1500,- overhandigd aan RecyclePoint in Schaijk.

Dit na aanleiding van de Wens Weken actie van de Witgoedspecialist in de maand december 2020. Tijdens deze actie was het mogelijk om een wens in te sturen voor iemand, of voor een stichting of een vereniging, waarvan diegene vond dat deze de was/droog set goed zou kunnen gebruiken.

Witgoedspecialist Haku heeft vele wensen mogen ontvangen, (daarvoor iedereen nog bedankt!) en uit deze wensen is gekozen om de wasmachine en droger te schenken aan Recycle Point in Schaijk.

RecyclePoint is een tweedehands kledingwinkel voor jong en oud, heren, dames en kinderen. De winkel is gevestigd in de oude kapsalon van Maarten Peeters. Na de succesvolle tweedehands carnavalswinkel ‘Schon Pekske’ heeft Point O besloten om de winkel een soortgelijke bestemming te geven. De winkel wordt gerund door bewoners van het safehouse en door vrijwilligers. Samen zoeken zij de gedoneerde kleding uit. Kleding welke nog een ronde mee kan en wordt voor een kleine prijs verkocht. De volledige opbrengst van Recycle Point gaat naar een goed doel; het tegengaan van de stigmatisering rondom verslaving. De winkel een keertje bezoeken dat kan op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. De koffie staat klaar.

Witgoedspecialist Haku wenst RecyclePoint Schaijk heel veel profijt met de machines!