In september mogen we hopelijk weer gaan starten met alle hobbygroepen bij het Senioren Hobbycentrum. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de taalgroepen Duits, Frans, Engels en Spaans. Dit is een mogelijkheid om de taal op te halen of te leren bij het Senioren Hobby Centrum.

De groep bestaat uit maximaal 6 - 8 personen, zodat iedereen ruime aandacht krijgt. Tijdens een informatie bijeenkomst wordt geïnventariseerd wat de wensen van de deelnemers zijn, zodat de teamleider het programma in overleg kan afstemmen.

Soms is het een uitdaging om boodschappen te doen, de weg te vragen, praatje te maken over ditjes en datjes of over je hobby te praten met de lokale bevolking in vakantietijd. Oefening baart kunst, is ons motto op het Senioren Hobby Centrum-Mill. Enthousiaste teamleiders zijn al vele jaren bezig hun taalervaringen over te brengen en te delen met anderen. Op speelse wijze wordt in rap tempo de woordenschat en een goede uitspraak verbeterd.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen dan is het advies om zo snel mogelijk in te schrijven voor het nieuwe seizoen dat start op 6 september. De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname , dus wees er op tijd bij en schrijf je nu in voor 31 juli. Vooraf wordt u nog uitgenodigd voor een kennismaking bijeenkomst.

We handhaven natuurlijk de richtlijnen van het RIVM - afstand houden 1.5 meter is een gegeven. Geïnteresseerd - Bel of mail Ans Bardoel T.06-34484961- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.