Het glooiende landschap, unieke boomboeketten, de geluiden van vogels en het gevoel van rust en ruimte. Dat is Landgoed Mookerheide. Een prachtig natuurgebied in alle seizoenen. Op het landgoed maken we natuurbegraven mogelijk.

In dit bijzondere gebied kun je nu al zelf of samen met je partner een plek vastleggen, voor later. Een plek die voor altijd van jou is, in het mooie open veld, of bij een oude, statige eik. Een plek die onderdeel is en blijft van de natuur. Samen met Natuurmonumenten zorgen we ervoor dat deze plek voor altijd behouden blijft.

Begraven in de natuur is een eeuwenoud gebruik, maar voor veel mensen is het nog nieuw. Hoe ziet een natuurbegraafplaats er eigenlijk uit, hoe werkt het en waar kan ik een plek uitkiezen?

Een eigen plek, voor eeuwig in de natuur:

  • Je kiest zelf de plek die bij jou past, deze kun je nu al vastleggen.
  • Je betaalt eenmalig voor jouw laatste rustplaats en behoudt voor altijd het recht om op die plek begraven te worden.
  • Alles is goed geregeld, je nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over onderhoud of verlenging van grafrechten.
  • Juridisch goed gewaarborgd voor nu en voor de toekomst.
  • Keuze uit een natuurgraf of een plek voor de urn of de as.

Je bent van harte welkom om eens langs te komen. We vertellen je graag over dit mooie natuurgebied en de mogelijkheden. Ook kun je in alle rust een wandeling maken door het gebied, samen met ons of juist alleen.

Ons informatiecentrum is 6 dagen in de week geopend: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je rond geleid worden? Maak dan een afspraak op 024-203 62 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..