De Verhuurschuur in Mill is al sinds juni 2005 het adres voor de huur van springkussens, party en spelmateriaal en opblaasbare feestfiguren. Maar vanaf deze maand is men gestopt met de verhuur van luchtkussens en gaat men zich vooral richten op de verhuur van opblaasbare Abraham- en Sarahpoppen voor 50-jarige. Ook beschikt men over een halve Abraham en Sarah om een 25e verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Reden om de collectie materialen aan te passen is voor de Verhuurschuur vooral de komende wijzigingen in veiligheidseisen. Vanaf 1 juli dienen zowel verhuurders als huurders tal van extra veiligheidsregels in acht te nemen. Per 1 januari komen daar nog jaarlijkse externe keuringen van luchtkussens bij. Voor een kleinere verhuurders zoals de Verhuurschuur is dit niet of nauwelijks te realiseren. De tarieven voor de verhuur van luchtkussens zou flink verhoogd moeten worden en daar is het de Verhuurschuur in 2005 allemaal niet om begonnen.

Maar voor de huur van een opblaasbare Abraham of Sarah kunt u nog altijd bij de Verhuurschuur in Mill terecht. Meer weten over de actuele collectie? Zie www.deverhuurschuur.nl.