Als Neije Krant - inmill.nl horen we graag waar u als inwoner meer over wilt weten. Onze redactie gaat er dan vervolgens mee aan de slag om u vervolgens te kunnen informeren. Hiervan maken we dan ook nieuwsberichten zodat ook andere inwoners hun voordeel kunnen doen met de betreffende informatie. Mail uw vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige week ontvingen we de volgende vraag: “De gemeente Mill heeft afgelopen jaar voorstellen gedaan voor het vernieuwen van een aantal speeltuinen en daarover feedback gevraagd van de omwonenden. Hierna is het stil gebleven rondom dit onderwerp. Is de gemeente hier nog mee bezig en hoe zien de huidige plannen er nu uit?”

Deze vraag stuurden we door naar de gemeente. Hierop kregen we dit antwoord: “Dat is correct, de gemeente is hier nog mee bezig. Het afgelopen jaar zijn voorstellen gedaan voor het vernieuwen van een aantal speeltuinen. Namelijk, in Mill West en de Brugse Berg zijn voor 8 locaties plannen in voorbereiding. Het ontwerptraject met inspraak van bewoners en interne afstemming loopt nog. De definitieve afronding en communicatie aan bewoners moet nog worden verzorgd waarna de aanbesteding kan starten. In april worden de volgende stappen gezet in de projecten en de uitvoering vindt nog dit jaar plaats.”

Ook vragen rond ontwikkelingen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord waarop u geen antwoord kunt vinden? Wij horen het graag en gaan voor u aan de slag. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..