V.l.n.r. Samantha Regeer (Sociom), Michelle van Kruijsbergen (Sociom), Maarten Linders (Mondtotmond reclame).

Het jaar 2021 staat in het teken van de Vrijwillige Inzet. Onder het motto: ‘Mensen maken Nederland’ worden vrijwilligers in het zonnetje gezet en krijgt vrijwilligerswerk extra aandacht. Met het uitbrengen van een speciaal magazine neemt Sociom je graag mee in de wereld van vrijwilligerswerk.

Een relevant thema, want vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. Vooral in deze tijd. Daarom draagt Sociom hier graag een steentje aan bij! En wat voor een steentje. Met het uitbrengen van een speciaal magazine neemt de organisatie lezers mee in de wereld van vrijwilligerswerk. Het is de moeite van het lezen zeker waard, want het staat boordevol hartverwarmende en interessante verhalen. Voetbalster Kika van Es komt aan het woord, je vindt er inspirerende columns én een winactie van de Boxmeerse Guido Weijers. Na het lezen van dit magazine zie je hoe leuk en veelzijdig het is om vrijwilligerswerk te doen en hoeveel voldoening het geeft. Want het is zo mooi om te zien wat je voor een ander kunt betekenen. Maarten Linders, vormgever van het magazine, had de eer om de eerste exemplaren uit te reiken. Alle inwoners uit Land van Cuijk en West Maas en Waal ontvangen het magazine op de deurmat. Heb je de glossy niet ontvangen? Je vind het online magazine op www.sociom.nl onder het kopje nieuws. Mis het niet!

Zet je in!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten? Neem dan een kijkje op de digitale vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom. Onze balies zijn helaas gesloten, maar ondanks het coronavirus zijn wij er voor je! Kijk voor onze contactgegevens op onze website.

Over Sociom

Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.