Foto: MHV’81

Ook zondag 18 april is het beluisteren van Het 12uurtje bij L.O.M.-radio tussen 12.00 uur en 14.00 uur weer een goede keuze. Want het belooft weer een gevarieerde uitzending te worden met interessante interviews, actuele nieuwtjes, leuke muziek en veel gezelligheid. De uitzending is niet alleen via de Lokale Omroep Mill via radio en Tv te beluisteren, maar ook wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl en www.het12uurtje.nl.

Per 1 januari 2022 gaan 5 gemeenten op in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Elke gemeente krijgt een eigen afscheidsboek. René Megens is een van de auteurs van Houdoe Mill. Wat er zoal in het boek komt hoort u in Het 12uurtje, want de programmamakers gaan met René bellen.

Wijkraad Mill-west en wijkaccommodatie de Wester hebben wat bedenkingen rond de bouw van woningen op het terrein van de voormalige Leeuwerikschool. Harry van der Linden is van de Wester en zal een toelichting geven op hun visie en bezwaren bij dit plan.

De 16 jarige Eef Toonen uit Mill vervolgt haar handbalcarrière bij de Limburgse Eredivisieclub V&L uit Geleen. Sinds januari 2011 was Eef lid van MHV’81. In Het 12uurtje zal men haar feliciteren met deze promotie maar ook komen haar ambities en hoe dit alles er in de praktijk uit gaat zien aan de orde.

Sinds de verkiezingen van 17 maart is Caroline van der Plas Tweede Kamerlid van de Boer Burger Beweging. Zij is geboren in Cuijk. Wanneer en waarom zij het Land van Cuijk verruilde voor Deventer en hoe het haar bevalt op het Binnenhof in Den Haag? Dat gaan de programmamakers van Het 12uurtje haar op zondag 18 april beslist vragen.

Verder wordt er gebeld met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag van afgelopen week, is het Elvis-Time en kan iedereen weer deelnemen aan het spelletje Pim Pam Pet.