Volgende week ontvangt u een prachtig puzzelboek in uw brievenbus. Dit puzzelboek staat boordevol puzzels die allemaal een link hebben met onze gemeente. Het is gemaakt door een fanatieke groep puzzelaars en trotse inwoners van onze gemeente, namelijk Rob Smits, Arno van Hout en Wim Verbruggen. Zij hebben hier de afgelopen maanden heel veel werk maar ook veel plezier in gestoken. Door hun tomeloze inzet en vele uren uitzoekwerk is het een heel bijzonder en dik boekwerk geworden. Hiermee beleeft u niet alleen vele uren puzzelplezier maar heeft u ook een mooi aandenken aan onze gemeente.

Aftrap afscheidsjaar

Ik noem bewust het woord ‘aandenken’ want met het puzzelboek trappen we tevens het jaar af waarin we afscheid gaan nemen van onze gemeente. Met trots dragen we onze vier kernen over aan die mooie nieuwe gemeente Land van Cuijk. Onze saamhorigheid, de onnoemelijke gemeenschapszin en het sterke verenigingsleven zijn zeker een belangrijke kracht in dit geheel. Echte Dorpskracht, dat is waar wij goed in zijn.

Dorpskracht

Ook het puzzelboek is daar weer een mooi voorbeeld van. Gemaakt voor en door onze inwoners. Ik weet zeker dat u er veel plezier aan gaat beleven. Jong en oud, ervaren en onervaren puzzelaars... voor iedereen is er een uitdaging in te vinden. Zeker in deze tijd waarin we door het coronavirus meer dan ooit aan huis gekluisterd zijn, is het prettig om afleiding te hebben en onze hersens ‘creatief te kraken’.

Prijs

Voor de echte fanatiekelingen is er daarnaast ook nog een mooie prijs winnen. Ook hiermee kunt een mooie herinnering aan onze gemeente verdienen.
Ik wil Arno, Wim en Rob hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het puzzelboek. ik hoop dat u er veel plezier aan gaat beleven en dat het tevens een mooie herinnering is aan onze gemeente.

Burgemeester Antoine Walraven