Extra uitzending op Koningsdag (dinsdag 27 april van 12.00 uur tot 14.00 uur)

Tom Raaijmakers en Corné Kremers presenteren op Koningsdag, aanstaande dinsdag 27 april een extra editie van Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill. Dit tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Tijdens Het 12uurtje spelen zij ook 2 keer het spelletje Pim Pam Pret en daarmee maakt de snelste beller kans op het winnen van 20 jaar lang elk jaar 250.000,- euro! Want voor de snelste beller met het juiste antwoord ligt er een staatslot te wachten voor de speciale trekking op Koningsdag.

Verder gaan Tom en Corné bellen met enkele inwoners die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, kunnen luisteraars platen aanvragen en is er zoals gewoonlijk in Het 12uurtje veel nieuws en gezelligheid. Nu alvast een plaat aanvragen voor u zelf of voor een ander? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en luister op Koningsdag ook naar de Lokale Omroep Mill!

Het 12uurtje is te beluisteren via L.O.M.-radio, op de achtergrond van de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill en wereldwijd via luister live op zowel www.lokaleomroepmill.nl als www.het12uurtje.nl.