Foto: Peter Cornelissen

Op maandag 26 april werd Annie van Reijmersdal uit Mill benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hiermee werd zij bedankt en in het zonnetje gezet voor al haar vrijwilligerswerk en haar aandacht voor anderen.

Annie van Reijmersdal uit Mill is een persoon die een ander altijd voorop stelt en altijd klaar staat wanneer dat nodig is. Zij is dit jaar al 35 jaar vrijwilliger en heeft zich in al die jaren heel wat uren ingezet voor de bewoners van de zorglocaties Aldenhorst, Meihorst en Buitenhorst van Pantein. Kijkend naar alles wat Annie voor de bewoners heeft gedaan, is dat een behoorlijk lange lijst. Van verwenontbijten op vrijdagochtend, het traditioneel maken van een advocaatje met slagroom na de zondagsmis of het water geven van planten in de zaal en de huiskamer tot het mee organiseren van vakantieweken, uitstapjes en evenementen en versieren en opruimen van de zaal. Daarnaast biedt Annie vanaf 1996 individuele begeleiding aan mensen die dit nodig hebben en vaste bewoners (tegenwoordig noemen we dit een ‘maatje’). Annie biedt de bewoners een luisterend oor, gaat met hen wandelen of begeleidt hen naar de markt.

Kortom, Annie is een vrijwilligster in hart en nieren die al 35 jaar met liefde voor de bewoners van meerdere zorglocaties van Pantein klaarstaat. Zij wordt zowel door de bewoners als door de medewerkers van Pantein erg gewaardeerd en door haar persoonlijke inzet en kwaliteit als een belangrijke schakel en van onschatbare waarde gezien