Koningsdag, normaal gesproken een bruisende dag die garant staat voor flink wat evenementen en gezelligheid, maar ook Koningsdag was in 2021 helaas anders door corona. Maar de ZorgSchakel heeft toch wat kleur kunnen geven aan deze koningsdag.

Muziek vanuit de kerktoren

Om 10.00 uur werd er het Wilhelmus gespeeld op viool door Andrea Pieper vanuit de kerktoren. Vervolgens heeft Andrea samen met Peter v.d. Hoogen (op gitaar) nog enkele nummers gespeeld. Boven in de kerktoren hadden we enkele geluidsboxen geïnstalleerd. Hierdoor was de muziek tot in de verre omtrek te horen. Het klonk fantastisch. Op de facebook pagina van de ZorgSchakel staan enkele filmpjes van het optreden. Andrea en Peter erg bedankt voor jullie optreden.

75 inwoners werden verrast met een tompouce

Op koningsdag hebben vrijwilligers zo’n 75 inwoners van Sint Hubert verrast met een tompouce. De mensen waren blij verrast met ons bezoek en de lekkernij. Onze vrijwilligers ontvingen vele complimenten.

Kinderen van de basisschool verrast met soesjes

De voorzitter van de ZorgSchakel heeft persoonlijk een traktatie bezorgt op de basisschool. Deze traktatie was als “een dank je wel” voor de vele cup cakes die de kinderen van de basisschool gemaakt hebben voor inwoners van Sint Hubert (begin april). De kinderen hebben heerlijk gesmuld!

Met al deze activiteiten hebben we koningsdag thuis maar toch een beetje samen kunnen vieren.

ZorgSchakel bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet.