Foto: Geert Giesbers

Natuurfotograaf Geert Giesbers verruilde het Langenboomse vorig jaar voor Oeffelt. Waar het ook prachtig wandelen en fotograferen is, maar zijn hart blijft nog steeds kloppen voor de natuurgebieden rondom Kasteel Tongelaar. Speciaal voor de bezoekers daar maakte Geert een splinternieuwe route door het achterland van Tongelaar met daarin diverse stops voor het perfecte camera of insta-plaatje.

De route is 12 kilometer lang en eventueel ook te fietsen. Maar let op voor alle zandpaden onderweg waar je af moet stappen om verder te kunnen. De natuurfotografie-route gaat door het Raamdal en je passeert o.a. de Maurik, Russendaal en het Langven. Onderweg geeft Geert zijn favoriete plekjes aan waar je de mooiste natuurfoto’s kunt maken: eeuwenoude boerderijen, stille vennen en lange lanen.

De route is met veel liefde gemaakt door Geert Giesbers. Wandelen of fietsen is op eigen risico. Kasteel Tongelaar is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de route. Fouten of opmerkingen graag per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk en download de hele route op de site van Kasteel Tongelaar. Daar vind je nog veel meer mooie wandel- en fietsroutes, ook voor kinderen. De nieuwe openingstijden van het kasteel zijn:
woensdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur terras en van 10.00 tot 12.00 uur koffie-to-go.

www.kasteeltongelaar.nl